• 1393/07/27 - 12:28
  • تعداد بازدید خبر : 151

تودیع ومعارفه رئیس مرکز سوانح سوختگی و جراحی پلاستیک ولایت

روز یکشنبه مورخ 27-07-93 برابردستور و ابلاغ ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گیلان جناب پروفسور برزیگر،طی حکمی آقای دکتر محمدرضا مبین رابه عنوان رئیس مرکز سوانح سوختگی و جراحی پلاستیک ولایت  رشت منصوب وازتلاشها وزحمات ریاست قبلی آقای دکتر  آرمان پرویزی تقدیروتشکر گردید.

مراسم تودیع ومعارفه در سالن اجتماعات  مرکزوباحضور نماینده ریاست محترم دانشگاه :آقای دکترآشوبی معاونت محترم درمان و  تعدادی از پزشکان و کارکنان مرکز،درفضایی صمیمی ،برگزارگردید.

در ابتدا دکتر پرویزی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری صمیمانه تمامی کارکنان مرکز برای دکتر مبین آرزوی موفقیت نمودند و پس از آن دکتر آشوبی به تبیین  برنامه های طرح تحول نظام سلامت پرداخت و با تشکراز ریاست اسبق مرکز ولایت دکتر پرویزی برای دکتر مبین آرزوی موفقیت نمود.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان ولایت

تعداد نظرات