• 1402/03/29 - 13:41
  • تعداد بازدید خبر : 84
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
امکان تامین متن کامل مقالات لاتین برای اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه فراهم شد

بمنظور تامین نیازهای اطلاعاتی اعضای هیات علمی، محققین، مدرسین غیرهیات علمی و دانشجویان امکان تامین متن کامل مقالات لاتین از طریق خدمات تحویل مدرک فراهم شد

به اطلاع می رساند، با پیگیری مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و با هماهنگی معاونت تحقیقات و فناوری، امکان تامین  متن کامل مقالات لاتین غیراشتراکی برای  اعضای هیات علمی، محققین، مدرسین غیرهیات علمی و دانشجویان دانشگاه  از طریق خدمات تحویل مدرک در کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دانشکده ای فراهم گردیده است.

* اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان هر دانشکده، جهت درخواست متن کامل مقاله لاتین به کتابخانه دانشکده محل اشتغال یا تحصیل خود مراجعه نمایند.

* سایر کاربران شاغل در مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی درمانی جهت تامین متن کامل مقاله مورد نیاز خود، مشخصات مقاله و شماره تماس خود را به  آدرس diglib@gums.ac.ir  ارسال نمایید تا متن کامل مقاله بعد از بررسی و موجود بودن در اسرع وقت در اختیار شما قرار گیرد.

توضیحات بیشتر

• گروه خبری : اخبار کتابخانه ولایت