• 1397/12/27 - 09:42
  • تعداد بازدید خبر : 257
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

تشدید نظارت ها در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشستی با کارشناسان نظارت بر درمان استان، بر تشدید نظارت ها همزمان با فرا رسیدن نوروز تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی ولایت به نقل از (وبدا)؛ در راستای تبیین سیاست های نظارتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۹۸، نشست کارشناسان نظارت بر درمان واحدهای تابعه دانشگاه در سالن اجتماعات بیمارستان ولایت رشت برگزار شد.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست، گفت: دانشگاه علوم پزشکی، متولی اصلی سلامت جامعه است و این نقش متولی گری فقط به فعالیت های درمانی و آموزشی دانشگاه محدود نمی شود. بلکه هر فعالیتی حتی در بخش های خصوصی انجام می شود باید با نظارت و تحت هدایت این دانشگاه صورت پذیرد و در واقع سیاستگذاری برای ورود به عرصه سلامت باید با نظارت دانشگاه علوم پزشکی باشد.

دکتر یوسف زاده با اشاره به این که شرایط حوزه نظارت دانشگاه روند رو به رشدی را طی می کند، خاطر نشان کرد: نزدیک به سه سال این واحد  تعطیل بود وحتی یک مورد نظارت هم نداشت. ولی بعد از گذشت سه سال می بینید که با همان پرسنل و مجموعه تیم نظارتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در لیست دانشگاه های برتر کشور از نظر نظارت قرار دارد.

وی ادامه داد: این نشان می دهد که دانشگاه برای تمام حوزه ها برنامه ریزی دارد و عزم جزم کرده تا به رسالتی که بر عهده او نهاده شده، جامه عمل بپوشاند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که مهمترین برنامه وزارت هم در زمان دکتر قاضی زاده هاشمی و هم در زمان دکتر نمکی نظام ارجاع الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیک سلامت است، گفت: این باعث افتخار است که دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در هر دو حوزه نظام ارجاع الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیک سلامت سرآمد است. 

دکتر یوسف زاده تصریح کرد: از سوی وزارت بهداشت 5 دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر و پیشرو در نظام ارجاع و توسعه خدمات الکترونیک شناخته شدند که یکی از آنها گیلان است و تمام برنامه هایی که قرار است از این به بعد در حوزه خدمات الکترونیک سلامت اتفاق بیافتد اول باید در این 5 دانشگاه به صورت پایلوت اجرا شود و سپس در دانشگاه های دیگر گسترش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان یاد آور شد: بحث نسخه نویسی الکترونیک و همچنین ارسال اسناد بیمارستانی به صورت الکترونیک و در نهایت تشکیل پرونده الکترونیک جز مهمترین برنامه ها و پروژهایی است که دانشگاه علوم پزشکی گیلان تا پایان خرداد ماه 98 و دانشگاه های دیگر تا پایان سال 98 فرصت دارند  آن ها را محقق کنند.

وی، با اشاره به اهمیت نظم و انضباط در حوزه نظارت، گفت: بزرگترین نقیصه ای که گریبانگیر دانشگاه ما در گذشته بود، نداشتن نظم و انضباط و عدم تبیین صحیح فرایندها بود.

وی ادامه داد: در بسیاری از حوزه های دانشگاه فرایندها بر اساس نیاز جامعه و تحقق شاخص های وزارتی ترسیم نشده  بودند  بلکه در طول زمان بسیاری از عادت ها به شکل فرایندها در آمده بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خطاب به کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه، گفت: هم اکنون حضور ارزشمند ناظران در میدان نظارت سبب شده تا بخش خصوصی و کسانی که در بیرون از سیستم دولتی به فعالیت می پردازند، متوجه رسالت دانشگاه شوند و این پیام را دریافت کنند که باید همه فعالیت های خود را در چهارچوب قانون و برنامه ها و اهداف دانشگاه تطبیق دهند.

وی ادامه داد: امروز این همدلی و همراهی در همه واحدها دیده می شود و این یک فرصت مناسب را ایجاد کرده تا دانشگاه هر آن چیزی را که می خواهد و شایسته آن است به آن دست پیدا کند.

رییس دانشکاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که سال 98 از لحاظ اقتصادی سالی سخت برای کشور خواهد بود گفت: کسانی که این بحران را برای کشور ایجاد کرده اند، آرزو دارند تا یک بی نظمی و به هم ریختگی و هرج و مرج برای ما رقم بزنند که با هوشیاری مردم و مسوولان خوابشان تعبیر نخواهد شد.

وی با بیان این که در خط مقدم این نبرد اقتصادی تامین کنندگان مایحتاج عمومی مردم به ویژه تامین کنندگان مواد غذایی، دارو و تجهیزات و درمان قرار دارند، تصریح کرد: آن چه که می تواند باعث شکست شود و مردم را نامید کند ضعف در تامین مایحتاج عمومی و دارو و تجهیزات است.

کارشناسان نظارت بر درمان، حافظ نظم و امنیت در حوزه سلامت هستند

وی ادامه داد: آن چه که در هر نبردی می تواند باعث موفقیت شود، نظم و انضباط و رعایت قوانین و مقررات است و کارشناسان نظارت بر درمان، پاسداران و حافظان این نظم و امنیت در حوزه سلامت هستند.

در ادامه دکتر اسماعیل نورصالحی- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز ضمن تقدیر و تشکر از رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به خاطر حمایت های بی شائبه وی از حوزه های نظارتی دانشگاه، گفت: از کارشناسان نظارت بر درمان انتظار دارم تا با کمال احترام به مردم به وظایف نظارتی خود بپردازند و اخلاق مداری را در سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند.

وی ادامه داد: نظارت ها باید بر اساس شاخص های تعریف شده انجام شود و در این راستا تا زمانی که حکمی صادر نشده و تخلفی اثبات نگردیده نباید با آبروی افراد حقوقی و حقیقی بازی کرد، باید مبنای ما در برخورد با تخلفات بهداشتی و درمانی قوانین و مقرارت باشد. 

در ادامه از کارشناسان فعال حوزه نظارت بر درمان استان و مدیر اداره نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تقدیر شد.ع/د

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان ولایت
  • کد خبر : 45646
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت مرکز تخصصی سوختگی ولایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/12/27 09:42