• 1401/11/12 - 23:07
  • تعداد بازدید خبر : 557
بمناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و تکریم از خانواده شهدا انجام گرفت

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ولایت : زیارت خانواده شهید چیستان با حضور نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در امور ایثارگران و تیم مدیریتی مرکز آموزشی درمانی ولایت رشت.در این دیدار معنوی که برای بزرگداشت مقام شهدا و خانواده گرانقدر شهدا در ایام الله دهه مبارک فجر صورت گرفت ضمن قدردانی از مادر شهید چیستان  در جریان مشکلات و مطالبات خانواده شهید خصوصا در ضمینه درمان قرار گرفتند و برای حل این مشکلات مساعدت لازم را بعمل آوردند.همچنین مادر شهید با بیان خاطراتی از فداکاری ، ایثار و کمک به همه اقشار مردم توسط شهید ابراهیم چیستان یاد کردند . در ادامه دکتر علاسوند برای تکریم از خانواده شهید چیستان با اهداء لوح سپاس و هدایایی از مادر شهید ابراهیم چیستان قدردانی نمودند.
  • گروه خبری : اخبار بیمارستان ولایت,اخبار اختصاصی

تعداد نظرات